Direktlänk till inlägg 21 december 2008
pweh!
varit ute hela dan å jagat efter presenter men jag TROR jag e typ klar. fasen att jag ska jobba må tisdag. nu diskar jag å måste hinna städa å äta (BLT har jag tänkt) å bränna skivor å tänka å blanchera kyckling bitar samtidigt (tinade den för två dar sen visste inte att jag skulle ha så ont om tid). Detta kräver musik!
appropå inget men Laibach kommer till Uppsala konsert & kongresshus 13feb. Det e klassisk slovensk industri. Kanonbra.
nu msåte jag äta bacon-sallat-tomat-trekantsmacka!!!
BORT TAGEN BILD
På bilden översta raden BLT, nästa rad inlagd paprika sen blancherad kyckling, den blir saftigare så. En bonus med detta är oxå att du slipper tvätta händerna "bara du tittar på den" sen.
Hällde över citron lite salt å chili å slängde ihop en tandoorimarinad på sidan av utav yoghurt- mjölk/grädde- saffran- spiskummin- vitlök å ingefära att marinera i morgon. Fast gör jag den nu hinner den dra. Det e oxå vikigt att chilin å citronen får direkt kontakt med kycklingen så man häller på det först.
Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ ______________________________________ Vegetarisk mat för skolkök o...
Innertemp 72grader, fisk 52-55grader Marockanskkyckling Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor Ris/couscous/bulgur ...
Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag. Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 |
5 |
6 | 7 | |||
8 |
9 | 10 | 11 |
12 |
13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 |
19 |
20 | 21 | |||
22 |
23 |
24 | 25 | 26 |
27 |
28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|