Direktlänk till inlägg 6 maj 2011
Jaget lyssnar på massa musik. Andra filmen är Aphex twin Vendolin, och det är liksom... "jaha nu är den klar. Kom in å ät - det blir bänkvälling", typ. Efterföljande filmer- The Knife i "bandaren", jäsning medelst mörker och sen var det visst klart på riktigt och jag kunde åka hem! Jag kan ju om jag bara vill.
Akta er vad gott det blev. Lite mer sälta bara, fast det är till lekskoleungar och det behövs marginaler för pålägg. Hellre för lite salt än för mycket. Nästa gång ska jag görat med mjölk för att försöka få stora bubblor. Denna är utav durumvete, torrjäst, kallt vatten, salt och lite fänkål som inte märktes. Blandade tio minuter, vilade tio, sen tio min igen, vila, tio minuter. Drar loss en kula som jag sträcker ut för att se om den går att göra genomskinlig utan att den spricker. Om inte så blandar jag lite till. Jäste. Formade underligt små limpor. Olja på och jäsa igen till minst dubbel storlek. 200grader i ca 40min eller tills den erhåller 95graders mittentemperatur.
Här följer lite allmänbrödning.
Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ ______________________________________ Vegetarisk mat för skolkök o...
Innertemp 72grader, fisk 52-55grader Marockanskkyckling Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor Ris/couscous/bulgur ...
Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag. Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 | 12 | 13 |
14 |
15 | |||
16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 |
22 | |||
23 | 24 |
25 |
26 | 27 |
28 |
29 | |||
30 |
31 |
||||||||
|