Direktlänk till inlägg 2 december 2008
VEGETARISKT
Jag lagar gryta med rökt spanskt paprikapulver jag köpt på hötorgshallen. Varför finns inte denna underbara självklara krydda överallt?? Pimenton heter det i spanien, gott med spiskummin å vitlök.
Finns knappt chipotlepulver (rökt jalapeno) att hitta här i Uppsala.
Tyvärr e ju sverige sååå efter. Om vi inte hade intressanta nysvenskar så hade maten varit lika tråkig som på åttitalet!!
Mmmm mjölkbaserad sezhuenpeppar-gryta på fläsk e oxå gott! eller kyckling.
///Calle
Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ ______________________________________ Vegetarisk mat för skolkök o...
Innertemp 72grader, fisk 52-55grader Marockanskkyckling Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor Ris/couscous/bulgur ...
Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag. Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 |
5 |
6 | 7 | |||
8 |
9 | 10 | 11 |
12 |
13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 |
19 |
20 | 21 | |||
22 |
23 |
24 | 25 | 26 |
27 |
28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|