Direktlänk till inlägg 28 april 2009
Många vet inte hur man håller i en kökskniv ordentligt när man skär. Vill bara påminna.
I övrigt kolla under kategorierna till höger på sidan, för enkel navigering och intressanta ämnen...
Det här e oxå en bra intern länk om bakning.
Martin har sin egen blogg nu om "ljudteknikskolan" i Solna. Tryck på April (eller vilken månad det nu är) för nya inlägg.
Så nu ska jag ge mej med länkar för ett tag.
///Calle
Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ ______________________________________ Vegetarisk mat för skolkök o...
Innertemp 72grader, fisk 52-55grader Marockanskkyckling Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor Ris/couscous/bulgur ...
Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag. Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 |
5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 | |||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 | 28 | 29 |
30 |
||||||
|