Direktlänk till inlägg 1 december 2008
Här e ett helt ok set om fyra knivar: Sett från nedan så e det skalkniv, filékniv, brödkniv och en kockkniv. Med dessa kommer man MYCKET långt.
Skärbrädan de liggaer på rekommenderar jag. (Martin). Fyrkantika träbitar ha smmanfogats (med lim tror jag) till en helhet. Om man har en bräda som består av bitar på längden så e risken ycket större att den spricker eller går sönder på annat vis. Trä brädor sska man regelbundet olja in. Täck med vanlig raps eller matolja o låt stå över natten . Torka sedan bort överflödig olja. Håller man inte efter sin bräda så går den sönder tillslut oavsett hur träbitarna ser ut...
M
Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ ______________________________________ Vegetarisk mat för skolkök o...
Innertemp 72grader, fisk 52-55grader Marockanskkyckling Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor Ris/couscous/bulgur ...
Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag. Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 |
5 |
6 | 7 | |||
8 |
9 | 10 | 11 |
12 |
13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 |
19 |
20 | 21 | |||
22 |
23 |
24 | 25 | 26 |
27 |
28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|