Direktlänk till inlägg 1 december 2008
VEGETARISKT
...skall skäras, inte hackas, ja iallfall de späda finbladiga sorterna typ gräslök, persilja, dill, basilika, koriander ... de blir ju svarta oxå vilket e fult.Om du ska skära, strimla dem så gör det bara en gång.
däremot om man mortlar dem till tex en chilipaste tycker jag det går bra, men då saltar man samt har lite oja på samt andra ingredienser gärna direkt i morteln så går ingen av aromen till spillo
rosmarin å tillviss del timjan e grova örter som jag tycker man kan banka lite på innan man tillsätter.
Dessa är oxå tillsammans med salvia de ända färska örter som bör värmas upp för att fåut maximal smak. Salvia fräsas, timjan och rosmarin kokas eller fräsas.
Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ ______________________________________ Vegetarisk mat för skolkök o...
Innertemp 72grader, fisk 52-55grader Marockanskkyckling Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor Ris/couscous/bulgur ...
Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag. Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 |
5 |
6 | 7 | |||
8 |
9 | 10 | 11 |
12 |
13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 |
19 |
20 | 21 | |||
22 |
23 |
24 | 25 | 26 |
27 |
28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|