Direktlänk till inlägg 2 januari 2009
Vill understryka vikten av detta. Detta blev man hjärntvättad med på restaurangskolan. Inget illa menat alls.
Med detta menas att man alltid tar fram o förbereder allt INNAN man börjar tillaga.
På så sätt så slipper man stress o spring.
Ett av mina bästa tips när det gäller matlagning.
Nedan följer "Micen" på pajen jag gjorde idag.
Titta bara på alla tv-kockar när de gör mat.
De har allt förberett i skålar eller dyligt....
(ibland tom färdiglagat i ugnen, som ni vet ;))
///Martin
Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ ______________________________________ Vegetarisk mat för skolkök o...
Innertemp 72grader, fisk 52-55grader Marockanskkyckling Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor Ris/couscous/bulgur ...
Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag. Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | |||
12 |
13 |
14 | 15 |
16 | 17 |
18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 |
25 |
|||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ||||
|