Direktlänk till inlägg 8 januari 2009
konsten att knäcka ägg
OK, ägg knäcks bäst mot en flat yta, inte en kant. Träna på att använda två händer, om du skulle få bråttom å det e "flashigt" oxå- särskilt om man följer upp med att vända pannkakor i luften! (det sitter i handeleden- träna med enbart salt i en stekpanna) Sure to impress the ladies HAHaHAHA!
närå
om det följer med lite skal i pannan eller skålen, plocka upp det med resten av äggskalet som du håller i handen! Peta inte med fingrarna det e så svårt att bryta ytan! ;)
Bra matlagning är inte bara rätt ingredienser, det är teknik! Ett eget universum Du kan kontrollera, utan att ha någon annan att skylla på om det går fel! Som golf?? Eller som att köra bil, du måste ha kontroll över bilen - inte tvärtom.
Haha jag har inte ens körkort!! Det kanske säger nåt...
Jag har talat
Amen!
Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ ______________________________________ Vegetarisk mat för skolkök o...
Innertemp 72grader, fisk 52-55grader Marockanskkyckling Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor Ris/couscous/bulgur ...
Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag. Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | |||
12 |
13 |
14 | 15 |
16 | 17 |
18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 |
25 |
|||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ||||
|