callesmat

Direktlänk till inlägg 7 januari 2009

om nån bryr sig

Av admin. - 7 januari 2009 16:36

...har knappt gjort nåt alls idag. ringt och uppdaterat min status hos arbetsförnedringen, sitter å väntar på att csn ska höra av sig. Ta en sväng förbi gamla jobbet idagarna som kommer å rensa ur skåp.

måste rationalisera mitt kök. säljer av massa grejer på tradera så jag får stå fast vid att leva fritt från massa stuff känner jag!! har man börjat så.

HAR HUR MYCKET TALLRIKAR OCHSKÅLAR SOM HELST OCH VARFÖR???? bara för att!! E singel å bor själv så. nä ska packa undan allt jag inte använder. Kanske fyra glas, nåra bestick å tre-fyra tallrikar skålar e det som behövs. Jag e en sån där lat tönt som använder NYA koppar skålar tallrikar varje gång så det blir hög med disk. Idiot!

Som jag brukar säga- STÖKIGT OMKRING DEJ SÅ ERE STÖKIGT I HJÄRNAN!!

Vilket gissel. Man ska leva i anden inte i saken. Alltså göra bra grejer med sin fantasi inte plågas av prylar (ja jag menade inte Jesus).

Om nån undrar om jag vet att jag e konstig så är svaret Ja. ;)

Nä nu ska jag äta ägg! Det e praktisktå lätt. Orkar inte hålla på med mat ida. VA!!!???? ERE SANT!!!! Ja jag e förvånad själv faktiskt.

Dagens musik är Skinny Puppy

///Calle


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av admin. - 23 november 2016 22:38

Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ   ______________________________________   Vegetarisk mat för skolkök o...

Av admin. - 10 november 2011 11:58

  Små barn kan ha en hel del problem med bröd som har för tjock skorpa. Ett tips är att linda in brödet i aluminioumfolie efter halva tiden i ugnen, ca 20min. Efteråt lindar man in brödet i en våt handduk.   På första bilden en ny begynnand...

Av admin. - 10 november 2011 11:31

    Ratatouille medelst gröna saker jämte tomatsås med rökt paprika! Sen lite falafel å grönsaksbiffar för att tillägga lite krunsch. Kände det behövdes för att få ungarna att våga prova mer. Den här maten var uppdelad i fyra. "Grillade" grönsak...

Av admin. - 9 november 2011 17:45

  Innertemp 72grader, fisk 52-55grader   Marockanskkyckling   Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor  Ris/couscous/bulgur   ...

Av admin. - 10 september 2011 12:42

  Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag.  Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...

Presentation

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Omröstning

Vad tycker ni om designen på bloggen? 1=sämst 5=bäst
 1
 2
 3
 4
 5

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards