Direktlänk till inlägg 2 januari 2009
VEGETARISKT
ja, god fortsättning på det nya året.
Här följer en kort resumé av vad vi åt på nyår.
Förätten blev en mangotoast. Ingen bild på den men det e inga konstigheter. Rostat toastbröd med kanterna bortskurna. En nypa ruccola blandat med solrosskott, citronsaft o olivolja samt salt o peppar. Sen ett par skivor med mango o sen lite mer ruccolamix o på toppen skivade cocktailtomater.
Varmrätten blev qournfile med het saffranssås samt ris.
Saffransåsen gör man på matlagnings grädde, chili, saffran, cocktailtomater o salt o peppar.
Dessert blev en chokladpudding med inbyggd sås o apelsingrädde.
Önskas recept så säg till.
Nu följer bilderna...
///M
Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ ______________________________________ Vegetarisk mat för skolkök o...
Innertemp 72grader, fisk 52-55grader Marockanskkyckling Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor Ris/couscous/bulgur ...
Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag. Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | |||
12 |
13 |
14 | 15 |
16 | 17 |
18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 |
25 |
|||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ||||
|