callesmat

Direktlänk till inlägg 24 november 2008

Gör "ingenting" just nu!

Av admin. - 24 november 2008 22:29

Det e tung vinter utanför mitt hus


jag har inte jobbat på säkert en månad nu, men det e ganska skönt oxå. Göra vad man vill. jag har så jag klarar mej alldeles utmärkt.


jobbar timmar på mataffär men får inte fast anställning, trots 2årkockutbildning, 1 år kvalificerad säljutbildning å trots att jag trivs. äh. E som det e det.Så där fick jag in ett cv oxå bara jag inte skriver nåt dålit om mej sen bara. Eller att nån annan gör det.


men jag har tankarna på framtiden. Plugga nåt på universitetet i vår. typ Blötdjurskunskap B eller nåt ! OBS! SKÄMT!


resa bort i sommar. skola om mej till bagare/konditor nästa höst om allt går vägen.


vet inte vad detta är av för ett allmännintresse :) men det jag vill säga är väl typ "gör vad Ni vill så lever ni längre!"


Det kan man skriva upp!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av admin. - 23 november 2016 22:38

Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ   ______________________________________   Vegetarisk mat för skolkök o...

Av admin. - 10 november 2011 11:58

  Små barn kan ha en hel del problem med bröd som har för tjock skorpa. Ett tips är att linda in brödet i aluminioumfolie efter halva tiden i ugnen, ca 20min. Efteråt lindar man in brödet i en våt handduk.   På första bilden en ny begynnand...

Av admin. - 10 november 2011 11:31

    Ratatouille medelst gröna saker jämte tomatsås med rökt paprika! Sen lite falafel å grönsaksbiffar för att tillägga lite krunsch. Kände det behövdes för att få ungarna att våga prova mer. Den här maten var uppdelad i fyra. "Grillade" grönsak...

Av admin. - 9 november 2011 17:45

  Innertemp 72grader, fisk 52-55grader   Marockanskkyckling   Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor  Ris/couscous/bulgur   ...

Av admin. - 10 september 2011 12:42

  Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag.  Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...

Presentation

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Omröstning

Vad tycker ni om designen på bloggen? 1=sämst 5=bäst
 1
 2
 3
 4
 5

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
<<<
November 2008 >>>

Tidigare år

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards