Direktlänk till inlägg 24 november 2008
Jag heter Martin, och jag kommer att skriva in saker då och då.
Jag är "förskolekock" och har en 2 årig kockutbildning i grunden.
Jag kommer nog att främst blogga om vegetarisk och vegansk kost, då min sambo är vegetarian. Själv så utesluter jag rött kött men fisk, skaldjur och kyckling äter jag gärna.
Känner att jag mår bättre helt enkelt av den kosten.
Kanske kommer jag även att ta upp tankar o funderingar kring specialkost och näringslära oxå.
Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ ______________________________________ Vegetarisk mat för skolkök o...
Innertemp 72grader, fisk 52-55grader Marockanskkyckling Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor Ris/couscous/bulgur ...
Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag. Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
|||
|