Direktlänk till inlägg 13 juli 2009
konstigt att Italiensk mat inte fått så mycket röster, men det är väl inte SÅ stort i Sverige. Italiens mat är dock uppdelat i massvis med olika provinser- där recept kan skilja sig från by till by. Men detär ofta extremt "enkelt" uppbyggd mat, där råvororna kommer fram. Det kan vara 3-4 ingredienser- som tex kokt höna i mjölk och tomat. Detta gör ju dock att det ställs högre krav på råvarornas kvalitet. Däremot är medelhavsmaten perfekt så här år när vi har så bra tomater och kronärtskockar odyl...
Återkommer om Thai- storstädning.
///Calle
Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ ______________________________________ Vegetarisk mat för skolkök o...
Innertemp 72grader, fisk 52-55grader Marockanskkyckling Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor Ris/couscous/bulgur ...
Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag. Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 | 5 |
|||||
6 | 7 |
8 |
9 |
10 |
11 | 12 |
|||
13 | 14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 | 23 | 24 |
25 |
26 | |||
27 | 28 | 29 |
30 | 31 | |||||
|