Direktlänk till inlägg 3 juli 2009
Bröd som e skitenkelt att baka o smakar jätttegott.
Skippar salt o honung>>>>därmed bebisbröd.
50g jäst
100 g osaltat smör
12 l vatten/mjölk
1 dl sirap/honung
2 kg dinkelmjöl
Gör deg. Arbeta fram en smidig deg på bakbordet. kavla ut degen i en långpanna
Låt jäsa 1 timme.
In i ugnen på 200 grader tills det e klart..."ingen hemma"-tricket, dvs knacka på brödet. Låter det ihåligt, alltså ingen hemma, så e det klart.
Rekommenderas även till er studenter. BILLIGT O LÄTT!
Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ ______________________________________ Vegetarisk mat för skolkök o...
Innertemp 72grader, fisk 52-55grader Marockanskkyckling Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor Ris/couscous/bulgur ...
Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag. Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 | 5 |
|||||
6 | 7 |
8 |
9 |
10 |
11 | 12 |
|||
13 | 14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 | 23 | 24 |
25 |
26 | |||
27 | 28 | 29 |
30 | 31 | |||||
|