Direktlänk till inlägg 24 juni 2009
Enkelt o gott till "kaffet" eller till efterrätt.
Koka rabarber, som du skurit i 2 cm bitar, i vatten och socker i ca 5-10 min, tills de blivit mjuka. Låt svalna. Häll av vattnet om det är mycket.
Vispa 3 äggvitor och 1,5 dl strösocker till hårt skum.
Tror det är rätt mängder.
Fördela rabarberna i en ugnssäker form
och bre sedan över marängen i ett jämt lager.
Strö över hackad sötmandel och grädda detta i 175 grader i ca 10-15 min.
/Martin
Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ ______________________________________ Vegetarisk mat för skolkök o...
Innertemp 72grader, fisk 52-55grader Marockanskkyckling Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor Ris/couscous/bulgur ...
Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag. Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 | 13 | 14 |
|||
15 |
16 |
17 | 18 |
19 | 20 |
21 |
|||
22 |
23 | 24 | 25 |
26 |
27 | 28 |
|||
29 | 30 |
||||||||
|