Direktlänk till inlägg 16 mars 2011
Jag kom på mej själv med att friterade chips genom att först hyvla potatis mot baksidan av en osthyvel. Smaksatt med chipotle, vitlök, spiskummin och salt. Smakar helt O.K Precis lagom till Sveriges Mästerkock.
PS. Calle rasar! Man fick knappt se nåt av kocken som visade dem japansk mat!! Blir så förbannad, det här programmet handlar inte om mat - det visar bara folk som tävlar om nåt som lika gärna skulle kunna vara...höjdhopp. Som årets kock. Blir så trött på det. Ni lär er mer av Mej ;)
Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ ______________________________________ Vegetarisk mat för skolkök o...
Innertemp 72grader, fisk 52-55grader Marockanskkyckling Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor Ris/couscous/bulgur ...
Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag. Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | 5 |
6 | ||||
7 |
8 | 9 | 10 |
11 | 12 |
13 | |||
14 |
15 |
16 | 17 | 18 |
19 | 20 |
|||
21 |
22 | 23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 | 30 | 31 |
||||||
|