callesmat

Direktlänk till inlägg 11 mars 2011

Svava-gallerian

Av admin. - 11 mars 2011 21:51


Svavagallerian i Uppsala har stängt för ombyggnad och har en sida om det på facebook. Fan vad m*n tror man e hip då typ! Inte så hip sida dock.

Det ska iallafall tydligen bli ett "matmecka!". HA!! Det tror jag när jag ser det! Fast kan man få jobb i nån charkdisk eller kryddbod där, så visst! Då kanske de har någon chans (arrogant ofta? haha ;) !!







 
 
Ingen bild

Anders

11 mars 2011 23:13

Undrar vad det blir för grejer där. Någon som hört eller läst någonting?

admin.

12 mars 2011 12:04

nope! inte jag. Men om jag får gissa så tror jag massa delikatessbutiker med saker på konserv (zzzz). Tänk om det kunde bli som hötorgshallen men knappast. Finns nog inte underlag för lilla uppsala. å likabra det, jag skulle ruinera mej.
http://www.svava.se/

foodcourt, hmmm

 
Joanna

Joanna

12 mars 2011 13:58

Tack för din kommentar o tack för gratulationen.. =)Vad menade du med fler punkter hehe e lite trög tränkt vet du ;)
Fin blogg btw.. =)

http://www.JoannaCarlsson.bloggplatsen.se

admin.

12 mars 2011 14:27

tack för koplimangen och förlåt jag blev lite anfådd vid nåt ställe i din text det fanns inga punkter att hämta andan på om du fattar vad jag menar men jag menade inget illa det var bara en besserwisser-observation :)
snygga tårtor du bakat! kärlekens tunga med eldkvarn e kanon oxå. skön folkrock http://www.youtube.com/watch?v=WiH7qimQLIAb

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av admin. - 23 november 2016 22:38

Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ   ______________________________________   Vegetarisk mat för skolkök o...

Av admin. - 10 november 2011 11:58

  Små barn kan ha en hel del problem med bröd som har för tjock skorpa. Ett tips är att linda in brödet i aluminioumfolie efter halva tiden i ugnen, ca 20min. Efteråt lindar man in brödet i en våt handduk.   På första bilden en ny begynnand...

Av admin. - 10 november 2011 11:31

    Ratatouille medelst gröna saker jämte tomatsås med rökt paprika! Sen lite falafel å grönsaksbiffar för att tillägga lite krunsch. Kände det behövdes för att få ungarna att våga prova mer. Den här maten var uppdelad i fyra. "Grillade" grönsak...

Av admin. - 9 november 2011 17:45

  Innertemp 72grader, fisk 52-55grader   Marockanskkyckling   Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor  Ris/couscous/bulgur   ...

Av admin. - 10 september 2011 12:42

  Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag.  Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...

Presentation

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Omröstning

Vad tycker ni om designen på bloggen? 1=sämst 5=bäst
 1
 2
 3
 4
 5

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards