Direktlänk till inlägg 28 maj 2009
Nu ere varm så gör en god mild salsa/relish till kycklingen.
Hacka mogen tomat, urkärnad gurka, finhackad rödlök, avocado*, strimlad mynta, riven ingefära, citron, olivolja salt å peppar eller lite grön chili om du vågar. Man ska inte "dumma ned" maten till barnen, bara tare lite lugnt med starkt. Jag skriver inte ut mått, du får smaka av.
///Calle
(* Köp i tid! Ofta är de omogna i affären, förvara med äpplen eller tomater hemma om de är hårda, i rumstemperatur.
Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ ______________________________________ Vegetarisk mat för skolkök o...
Innertemp 72grader, fisk 52-55grader Marockanskkyckling Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor Ris/couscous/bulgur ...
Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag. Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 | 5 |
6 |
7 |
8 |
9 | 10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 | |||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 | |||
25 |
26 |
27 |
28 | 29 | 30 |
31 |
|||
|