callesmat

Direktlänk till inlägg 25 juni 2011

Recension

Av admin. - 25 juni 2011 16:05

Var i stockholm och ätit lunch med mej själv.

Beställde biff för 45spänn mittemot stationen på nån dansk steakhouse/diner  som jag tyckte kändes lite pretentiös. Maten var inte riktigt super, vänlig men ointresserad service och lång väntetid. Servitörerna hade de underligaste nittiotalsmönstrade skjortorna på sig.


Å jag förstår heller inte varför jag själv inte lär mej att det är meningslöst att betala för biff på restaurang när det är världens lättaste kött att tillaga själv! Blir ju mycket billigare att gå till saluhallen. Nu var den här iallafall billig å hyfsat mör. Men såsen var tråkig å konstigt sur, sk råstekt potatis som helt enkelt var som runda å platta pommesfrites, om än krispiga. ;) Oxå  grovt och slarvigt hackad isberg med två hela och råa svampinjoner, fyra cocktailtomater och nåt mer som jag inte ens minns - för 24kr! Det där borde ingå tycker jag. Men man kan ju gissa hur köttet kan vara så billigt om de lägger ockerpriser på tillbehören. Bredvid mej satt en man som oxå fick vänta länge, på en torr kycklingfilé - det syntes redan innan han skar i den . Jag har ätit mycket bättre på irländska pubar för bara lite mer pengar....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av admin. - 23 november 2016 22:38

Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ   ______________________________________   Vegetarisk mat för skolkök o...

Av admin. - 10 november 2011 11:58

  Små barn kan ha en hel del problem med bröd som har för tjock skorpa. Ett tips är att linda in brödet i aluminioumfolie efter halva tiden i ugnen, ca 20min. Efteråt lindar man in brödet i en våt handduk.   På första bilden en ny begynnand...

Av admin. - 10 november 2011 11:31

    Ratatouille medelst gröna saker jämte tomatsås med rökt paprika! Sen lite falafel å grönsaksbiffar för att tillägga lite krunsch. Kände det behövdes för att få ungarna att våga prova mer. Den här maten var uppdelad i fyra. "Grillade" grönsak...

Av admin. - 9 november 2011 17:45

  Innertemp 72grader, fisk 52-55grader   Marockanskkyckling   Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor  Ris/couscous/bulgur   ...

Av admin. - 10 september 2011 12:42

  Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag.  Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...

Presentation

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Omröstning

Vad tycker ni om designen på bloggen? 1=sämst 5=bäst
 1
 2
 3
 4
 5

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Arkiv

Följ bloggen

Följ callesmat med Blogkeen
Följ callesmat med Bloglovin'

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se