callesmat

Direktlänk till inlägg 26 maj 2011

Många bollar i elden

Av admin. - 26 maj 2011 08:10


Det var skäggigt på jobbet igår, jag hade tagit på mej för mycket att göra som vanligt. Utöver det vanliga- putsa, tärna samt steka 8kg biff till idag torsdag. Göra senapssås av majonäs, gräddfil, dijon, vanlig senap, honung, salladskrydda, citronpeppar och vitlök. Dito laktos -och äggfri sås. Smörgåsgurka och majs.

Onsdagar är lite jobbiga då jag förbereder mat till två dagar. Ledig torsdagar. Måste dra ned på avancemanget här. Kommer ju varor oxå som måst bockas av och temperaturer på kyl -och frysvaror registreras. Slänga alla kartonger, fylla på med mjölk till avdelningar osv osv. Nästa vecka blir det färdiga hamburgare på torsdag vilket alla gillar. Menyn kan ses under gårdagens kommentarer.



Jag avskyr att man inte kan centrera filmen på sidan.  Jag är redigeringstokig.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av admin. - 23 november 2016 22:38

Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ   ______________________________________   Vegetarisk mat för skolkök o...

Av admin. - 10 november 2011 11:58

  Små barn kan ha en hel del problem med bröd som har för tjock skorpa. Ett tips är att linda in brödet i aluminioumfolie efter halva tiden i ugnen, ca 20min. Efteråt lindar man in brödet i en våt handduk.   På första bilden en ny begynnand...

Av admin. - 10 november 2011 11:31

    Ratatouille medelst gröna saker jämte tomatsås med rökt paprika! Sen lite falafel å grönsaksbiffar för att tillägga lite krunsch. Kände det behövdes för att få ungarna att våga prova mer. Den här maten var uppdelad i fyra. "Grillade" grönsak...

Av admin. - 9 november 2011 17:45

  Innertemp 72grader, fisk 52-55grader   Marockanskkyckling   Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor  Ris/couscous/bulgur   ...

Av admin. - 10 september 2011 12:42

  Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag.  Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...

Presentation

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Omröstning

Vad tycker ni om designen på bloggen? 1=sämst 5=bäst
 1
 2
 3
 4
 5

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards