Direktlänk till inlägg 2 mars 2011
Lagade på vad som fanns hemma...
Bryn tärnat sidfläsk. Svetta lök, selleri, och vitlök. Lagerblad, vitpepparkorn, timjan, några fänkålsfrö och gärna lite torrt vitt vin å skaldjurs -eller lantgrönsaksbuljong eller musselspad. Vatten. Torskfile eller vilken fast fisk du vill. Gröna ärtor. Riven pepparrot. Kan göras vegetariskt med svamp istället för fisk eller kött.
Går lika bra med kyckling och hönsbuljong (helst hemgjord).
Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ ______________________________________ Vegetarisk mat för skolkök o...
Innertemp 72grader, fisk 52-55grader Marockanskkyckling Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor Ris/couscous/bulgur ...
Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag. Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | 5 |
6 | ||||
7 |
8 | 9 | 10 |
11 | 12 |
13 | |||
14 |
15 |
16 | 17 | 18 |
19 | 20 |
|||
21 |
22 | 23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 | 30 | 31 |
||||||
|