Direktlänk till inlägg 9 augusti 2010
Nu har terminen börjat igen, jag jobbar till sista okt. Om ngn har jobb att tipsa om tills dess är jag idel öra!
Rackarns vad dyrt maten har blivit. Försöker komma på smarta menyförslag för kommunens lista tycker jag tyvärr ej är så rolig. Det finns så mycket beprövade klassiker att göra. Gjort en lista på ca 50recept när jag får idétorka. Vill inte göra så mycket halvfabrikat. Det är faktiskt inte alltid biliigast att göra från grunden (det e globaliseringen det) - och jag får tex inte hantera rå kyckling i mitt kök! Får se hur det blir...
to be continued...
Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ ______________________________________ Vegetarisk mat för skolkök o...
Innertemp 72grader, fisk 52-55grader Marockanskkyckling Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor Ris/couscous/bulgur ...
Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag. Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 | 10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
31 |
||||||||
|