Direktlänk till inlägg 21 oktober 2009
Chinoise ("kinasil") är underbara! Stora och finmaskiga och du spiller inte. Fick indirekt tag på den från en loppis till det "orättvisa" priset av tio spänn, då den kostar över tusen kronor på affärn! Stackarna visste väl inte vad de hade. Men inte tillräckligt stackars för att jag inte ska ta den själv. Silen är ett måste i de flesta restaurangkök, gjord av lättmetall i superbra kvalitet, och förvånadsvärt lätt att göra ren! När det kommer till kvalitet tycker jag man alltid kan se till industrin och den proffesionella världen.
Mesta utrustningen riktad till konsumenter; vinsten kommer ofta först
Utrustning riktad till proffsbrancherna; kvaliteten kommer först -annars skulle grejerna konkurreras ut.
Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ ______________________________________ Vegetarisk mat för skolkök o...
Innertemp 72grader, fisk 52-55grader Marockanskkyckling Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor Ris/couscous/bulgur ...
Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag. Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 | 7 |
8 |
9 | 10 | 11 |
|||
12 |
13 |
14 | 15 |
16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 |
21 | 22 |
23 |
24 | 25 |
|||
26 | 27 |
28 |
29 |
30 | 31 |
||||
|