Direktlänk till inlägg 23 augusti 2009
Köpt rostad surlimpa med russin (på affärn ofta massa E-nr i dock)-ägg och bacon. Russinen går bra ihop med sältan. Skulle passat med lite surkål på sidan oxå. Ägg ska SJUDA i smör- inte stekas.
Jag trasslar inte med olivolja på mackan vi uppläggning eller sånt larv, som Jamie -är så nittital!
Snart ska jag på barnkalas och jag har varit duktig och strukigt kläder.
Träffade Jossan i centrum- hon skulle till Italien på matresa till sin födelsedag. Coolt.
Lyssnar på John Lee Hooker, Lightnin´ Hopkins och Elmore James.
Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ ______________________________________ Vegetarisk mat för skolkök o...
Innertemp 72grader, fisk 52-55grader Marockanskkyckling Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor Ris/couscous/bulgur ...
Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag. Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 | 4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 | 12 | 13 |
14 |
15 |
16 | |||
17 |
18 |
19 |
20 | 21 |
22 |
23 | |||
24 |
25 | 26 |
27 |
28 | 29 | 30 |
|||
31 |
|||||||||
|