callesmat

Direktlänk till inlägg 31 juli 2009

Suren på slatten

Av admin. - 31 juli 2009 18:25

Här e suren jag gjorde på slatten i morse. Det syns inte riktigt men den e rund ser redan ut som en bröddeg. Fast den får stå till i morrn bitti. Det ska den nog palla.



 
 
Gisela

Gisela

1 augusti 2009 19:17

Vafalls! Behövas det?

http://svinkonst

 
Ingen bild

C

2 augusti 2009 09:18

behövs vad?

 
Ingen bild

C

2 augusti 2009 15:05

det e ju en balansgång mellan friskt å ruttet. men du märker skillnaden. Man vill oxå ha en stark livfull kultur varpå jag låter den sitta lite längre- men med tiden blir den äldre å visare. Varje deg blir unik oxå å smakar annorlunda beroende på luften och andra förhållanden.

bakterierna å PH-halten gör att degen blir anti(ondske)bakteriell. Det finns fler bra bakterier än dåliga i världen. Utan bakterier kan man inte leva. om du skulle bli av med alla bakterier å mikrober på din hud skulle du dö!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av admin. - 23 november 2016 22:38

Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ   ______________________________________   Vegetarisk mat för skolkök o...

Av admin. - 10 november 2011 11:58

  Små barn kan ha en hel del problem med bröd som har för tjock skorpa. Ett tips är att linda in brödet i aluminioumfolie efter halva tiden i ugnen, ca 20min. Efteråt lindar man in brödet i en våt handduk.   På första bilden en ny begynnand...

Av admin. - 10 november 2011 11:31

    Ratatouille medelst gröna saker jämte tomatsås med rökt paprika! Sen lite falafel å grönsaksbiffar för att tillägga lite krunsch. Kände det behövdes för att få ungarna att våga prova mer. Den här maten var uppdelad i fyra. "Grillade" grönsak...

Av admin. - 9 november 2011 17:45

  Innertemp 72grader, fisk 52-55grader   Marockanskkyckling   Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor  Ris/couscous/bulgur   ...

Av admin. - 10 september 2011 12:42

  Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag.  Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...

Presentation

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Omröstning

Vad tycker ni om designen på bloggen? 1=sämst 5=bäst
 1
 2
 3
 4
 5

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Juli 2009 >>>

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards