Direktlänk till inlägg 10 mars 2009
ta råa glasnudlar lägg i en skål. Häll över kallt vatten stå i nåra minuter tills de blir genomskinliga å färdiga. Bort med vattnet. Knäck ett rått ägg över dem å låt stå.
Koka upp buljong, smaka av, ta bort från plattan lägg i en förbaskat massa goda örter på med lock, låt dra en stund.Man bör alltid smaka med en större sked, så smaken lägger sig över hela tungan.
Hacka upp vårlök på snedden, ta lite späda råa svampar, lite tillagade kycklingbitar eller lövtunna bitar rå biff å lite färsk chili, lägg åt sidan. Allt måste vara tunna skivor/bitar så att detblir varmt i buljongen- som ska vara KOKANDE nästan. Du kanske får sila av örterna först och koka upp igen snabbt.
buljonen över nudlarna, fortfarande HET. SNABBT i med grejerna. Rör om ät DIREKT: först nudlarna, sen drickeru buljongen.
Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ ______________________________________ Vegetarisk mat för skolkök o...
Innertemp 72grader, fisk 52-55grader Marockanskkyckling Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor Ris/couscous/bulgur ...
Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag. Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 | |||
9 |
10 | 11 | 12 |
13 | 14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 | 29 |
|||
30 |
31 |
||||||||
|