Direktlänk till inlägg 30 januari 2009
VEGETARISKT
....köp inte örter i småkrukor på matavdelningen, de e snabbodlade och smakar NOLL. Precis som stora morötter just nu, smaklöst- men där e det åtminstone en fråga om säsong å väder.
Du vill ha lösviktsörter ELLER rejälare kryddor från trädgårdsavdelningen på sommaren. Gräslök, persilja dill koriander å ibland timjan går att hitta i lösvikt året om. Det är kryddor som växt på friland som jag menar. Själv köper jag knappt fräska tomater på hela vintern, för JAG tycker det smakar för dålit. Det utmärkt att följa säsongen å ändå äta gott. Jag kan hålla mej till sommaren för tomater å örter.
Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ ______________________________________ Vegetarisk mat för skolkök o...
Innertemp 72grader, fisk 52-55grader Marockanskkyckling Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor Ris/couscous/bulgur ...
Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag. Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | |||
12 |
13 |
14 | 15 |
16 | 17 |
18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 |
25 |
|||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ||||
|