Direktlänk till inlägg 29 december 2008
igår fyllde en annan trettioår å jag fick såna fina presenter att jag tycker jag inte rikigt förtjänar dem men jag e så tacksam. Tryckkokare å superfin vinöppnare, presentkort, fint kroppskladd, ett par mickar bland annat.....suck
på julen erhöll jag oxå tikka masala kryddor så nu håller jag på att marinera kyckling (går bra med fast fisk oxå).
nu e julen över det e bara nyår kvar att ta sig igenom. ska jobba imorrn 7-12 å sen 7-17 på nyår. onödigt eftersom jag slutar känns de, men jag tog tiderna i ett svagt ögonblick.
Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ ______________________________________ Vegetarisk mat för skolkök o...
Innertemp 72grader, fisk 52-55grader Marockanskkyckling Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor Ris/couscous/bulgur ...
Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag. Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 |
5 |
6 | 7 | |||
8 |
9 | 10 | 11 |
12 |
13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 |
19 |
20 | 21 | |||
22 |
23 |
24 | 25 | 26 |
27 |
28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|