Direktlänk till inlägg 29 november 2008
När jag steker laxfilé så lägger jag i filén i varm panna med smör o olja i. STEKER ENDAST PÅ SKINNSIDAN. Steker den ett par minuter på hög värme för att därefter sänka till typ 2an o låta kaxen ligga där i ca 15 min, tills den e klar. Man ser på filéns profil hur den tillreds. Laxen ska vara 55-60 grader i centrumtemp nä den e klar.
I detta fall så serveras den med en kall mangosås och kokt potatis.
//Martin
Jag är en kock som jobbar med mat till skolbarn i storhushålltill vardags. här är lite exempel på recept som jag och min kollega använder oss av som vegetariska alternativ ______________________________________ Vegetarisk mat för skolkök o...
Innertemp 72grader, fisk 52-55grader Marockanskkyckling Kycklingfilé, marineras i garam masala och citron, S+P. Bräsera i kycklingbuljong med paprika, kyckling, russin, persilja, rödlök/purjo och kikärtor Ris/couscous/bulgur ...
Kanske prova att marinera och dubbelpanera falukorv nångång. Bra sätt att måhända försöka "hotta" till en ganska tråkig produkt. Men helst kyckling-falu tycker jag. Den känns inte lika fet i smaken. Vända korvskivor i nån kladdmarinad med kans...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
|||
|